Ексклюзиви
вівторок, 21 грудня 2010 03:15

"Влада, яка останнім аргументом у діалозі використовує мордобій — приречена"

Юрій Прокопчук, 46 років, БЮТ

— Було верхом цинізму піднімати руку на Юрія Гнаткевича — професора, якому 70 років. Він опинився між життям і смертю. Не чинив спротиву. Це були навіть не фашистські методи, а, м'яко кажучи, бандитські. Хоча в бандитів є хоч якісь правила. А тут їх не було. Це не люди, а звірі. Олег Царьов, Дмитро Саламатін, Петро Цюрко постійно беруть участь у бійках. Це люди, які не відрізняються якимось розумом і далекі від парламентської роботи: не виступають із трибуни, не вносять законопроектів. Але їх використовують по плану захвату.

Сергій Сас, 53 роки, БЮТ

— Це бандити, які діяли за схемою, погодженою з президентом, урядом, бо там були міністр навколишнього середовища, Саламатін з "Укрспецекспорту". Вони розуміли, що не будуть покарані. Це була не бійка, а побиття, бо з боку "регіоналів" ніхто не постраждав. Постраждав професор Гнаткевич, розбили голову генералу Петруку, Волинцю. Тримали і били по голові аграрія Кравчука. Влада, яка останнім аргументом використовує мордобій, — приречена. Крапка.

Володимир Бондаренко, 58 років, БЮТ

— Це все не могло відбуватися без погодження з керівництвом парламенту. Бо, наприклад, відключення електроенергії, видалення журналістів і виламання дверей не могло робитися без сторонньої допомоги. Тим більше що двері були відкриті за секунду. Хлопці з "Регіонів" перед бійкою переодяглися в робочу форму. Сумніваюся, що "регіонали" понесуть покарання. Бо хочу подивитися, як генпрокурор Пшонка посадить свого сина Артьома, який був під час бійки.

Владислав Забарський, 42 роки, Партія регіонів

— Ми застосували силу, бо сила слова не спрацювала. Ми переконували представників опозиції цілий день розблокувати президію, але ж ні. Опозиція зайняла жорстку позицію не розблоковувати парламент. І, на жаль, відбулася бійка. Винні обидві сторони. Тому і відповідальність повинні нести всі.

Владислав Лук'янов, 46 років, Партія регіонів

— Я співчуваю людям, які постраждали. Мені шкода, що вони отримали фізичні ушкодження. Але ми вели себе дуже-дуже спокійно. Ми просто мусили реагувати на те, що організована група прийшла з ланцюгами. Ми з собою ланцюгів, металевих дротів не приносили. А не постраждали ми, бо встигли вчасно знешкодити "бютівців". У нас міцна команда, ми не боїмося постояти один за одного. І те, що відбулося, — це ми знімали перешкоду для вільного обміну інформацією. Ми поступили правильно. Нас немає за що карати.

Зараз ви читаєте новину «"Влада, яка останнім аргументом у діалозі використовує мордобій — приречена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути