вівторок, 18 травня 2010 10:07

Вінок упав на Віктора Януковича

У понеділок уранці до України з офіційним візитом прибув президент Росії Дмитро Медведєв. О 12.00 його в "Борисполі" зустріли глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко.


Після прильоту Медведєв поїхав до парку Слави. Із президентом України Віктором Януковичем попрямували до могили Невідомого солдата.


Під час церемонії покладання квітів розпочалася злива з вітром і градом. Коли Віктор Янукович поставив вінок, порив вітру жбурнув його назад. На допомогу главі держави кинулися охоронці.

Відкритої акредитації преси на захід біля монумента не було. На церемонії працювали кілька спеціально запрошених фотокореспондентів і телеоператорів. Працівники прес-служби президента попросили їх не оприлюднювати кадрів "із вінком".

Минулий приїзд Дмитра Медведєва в Україну теж супроводжувався неприємністю. Машина швидкої допомоги з кортежу Віктора Януковича врізалася на Бориспільській трасі в таксі. Водій таксі загинув на місці. Двоє пасажирів отримали тяжкі травми.

У переддень другого візиту в Україну Дмитро Медведєв дав інтерв"ю:

— Я скоро приеду. Готовьте хорошую погоду, — сказав.

Російського президента поселили в державній резиденції в центрі Києва на вул. Липській, 4. Раніше ходили чутки, що в цей особняк переїде жити Віктор Янукович, щоб уникнути дорожніх заторів під час добирання на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Вінок упав на Віктора Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути