четвер, 12 листопада 2020 05:11

Віктора Євпака підтримають демократичні сили

Автор: ФОТО надане пресслужбою Віктора Євпака
  Віктор Євпак має 11 років управлінського досвіду. Проходив навчання у спеціалізованій школі мерів у Києві, де прослухав лекції представників найуспішніших муніципалітетів України
Віктор Євпак має 11 років управлінського досвіду. Проходив навчання у спеціалізованій школі мерів у Києві, де прослухав лекції представників найуспішніших муніципалітетів України

Кандидат на посаду міського голови Черкас 35-річний Віктор Євпак пройшов у другий тур виборів. Знайомимо із п'ятьма фактами про нього.

1. Повернувся в Черкаси з-за кордону, де навчався і здобував професійний досвід. Доки багато молодих людей мріють про втечу в іншу країну й перспективи розвитку там — Віктор із дружиною-британкою повернувся в рідне місто, аби розвивати його. Останні 10 років Віктор Євпак — меценат і спонсор багатьох благодійних ініціатив і фестивалів.

2. Має 11 років управлінського українського та міжнародного досвіду. 2009 року Віктор Євпак почав розбудовувати свою ІТ-команду Ekreative. Нині в ній більш як 150 висококваліфікованих ІТ-спеціалістів, які працюють із закордонними партнерами з Америки, Великої Британії, Німеччини, Франції, Австралії, Південної Кореї і багатьох інших країн світу.

3. Справжній борець. Переміг у брюссельському суді міжнародну корпорацію "Еппл". Віктор не склав руки в той час, коли сотні компаній у світі — здалися. Ця перемога Давида над Голіафом була такою неочікуваною, що його підприємство із Черкас Kidslox з'явилося на перших шпальтах провідних світових ЗМІ, на зразок "Нью-Йорк Таймс", Сі-Ен-Ен, ­Бі-Бі-Сі, "Зе Таймс".

4. Знає, як управляти містом. Із командою пройшов навчання у спеціалізованій школі мерів у Києві. Там прослухав лекції представників найуспішніших муніципалітетів України. Окрім того, разом із командою Віктор переймав досвід у сусідній Польщі. Зокрема, вивчав, як сортують сміття в місті-побратимі Черкас Бидгощі.

5. У другому турі Віктора Євпака підтримують більшість продемократичних політичних сил. Чи не вперше за останні кілька років політики в Черкасах об'єднуються навколо ідеї розвитку міста, а не власних інтересів. Про підтримку кандидата від "Голосу" вже заявили "Європейська солідарність", "Слуга народу", "Самопоміч", Народний рух України, "Пропозиція" та "Демократичний альянс".

Зараз ви читаєте новину «Віктора Євпака підтримають демократичні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути