Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 19:21

Віктор Ющенко балотуватиметься в президенти

У середу в секретаріаті 54-річний президент Віктор Ющенко зібрав фракцію "Нашої України — Народної самооборони". Прийшов і Юрій Бут, який на початку червня вийшов із коаліції. Ющенко вигнав його.

— БЮТ об"єднаний єдиною метою — привести Тимошенко в президенти. А яка ваша мета на наступних президентських виборах? — запитує главу держави Анатолій Матвієнко, 55 років. — Якщо зараз не готові дати відповідь, то скажіть її наступного разу.

— Я вже зараз вам кажу! Буду балотуватися й переможу! — відказує Віктор Ющенко.

Протягом останнього тижня Юлія Тимошенко неодноразово повторювала, що в глави держави немає жодного шансу на перемогу. Мовляв, він усю підтримку розгубив, воюючи проти неї.

— Тимошенко даремно так говорить, адже показує, що нервує. Ситуація не виглядає такою трагічною для президента, — переконує директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, 52 роки. — Ющенко переможе за рахунок своєї державницької позиції.

Додає, що президент вестиме проукраїнську зовнішню політику й об"єднає патріотичних виборців. Переконує, що балів Вікторові Ющенку додає й те, що той упевнений у правильності своїх рішень.

— А Тимошенко уже зараз втрачає рейтинг, адже не зайняла ніякої позиції в міжнародній політиці, зокрема по Грузії, — каже політолог. — Це свідчить, що вона не є національним лідером.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко балотуватиметься в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути