пʼятниця, 04 лютого 2011 00:45

Виборців лякає приватизація депутатами Верховної Ради

 

— Коли народні депутати без дозволу громадян, які делегували їм повноваження, подовжують собі термін, це гірше, ніж фальсифікація виборів, — коментує Віктор Небоженко, 57 років, директор соціологічної служби "Український барометр". — Ідеться про узурпацію влади на рік. Такого не було в Європі ціле століття. Подібне явище розповсюджене в африканських країнах.

Депутати приватизували Верховну Раду, і вони це розуміють. Коли 2012 року ситуація в економіці та політиці буде ще гірше, у парламенту виникне необхідність подальшого подовження своїх повноважень. Виборців це лякає.

Ці 310 депутатів, які проголосували за зміни до Конституції, не мають права йти знову на вибори. Бо вони використовують парламент у власних цілях. За цих конкретних парламентарів люди не проголосують. Можливо, серед них знайдуться ті, хто буде каятися і віддасть зарплату за рік.

Зараз ви читаєте новину «Виборців лякає приватизація депутатами Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути