Ексклюзиви
понеділок, 18 травня 2009 18:00

Віра Ульянченко очолила "Нашу Україну"

У суботу в приміщенні "Київпроекту" на вул. Хмельницького в столиці відбулася рада партії "Народний союз "Наша Україна". Її новим головою обрали керівника Київської облдержадміністрації Віру Ульянченко, 51 рік.

— Обрання цілком логічне, — каже "нашоукраїнка" Лілія Григорович, 51 рік. — Були ще кандидатури. Але їх обговорювали в жартівливому тоні: "А давайте жінок наших висунемо!". І перебирали прізвища.

Журналісти чекають учасників ради в холі з колонами, що обклеєні картонними плакатами зо 3 м завдовжки. Один починає падати на людей. Охоронці кидаються до нього і втримують. Приносять скотч і заліплюють колону з боків.

Сходами спускається Віктор Ющенко, 55 років. Розмовляє з Ульянченко.

— Сьогодні ми відновлюємо роботу партії, це її ренесанс, — розпочинає брифінг. — Вирішили організаційні питання, обрали керівництво. Запрошували всіх членів ради. Не прийшли ті, хто приєднався до коаліції з БЮТ. Їх дії розглянемо на наступному з"їзді партії, 27 червня.

— Вважаю, що виходять старики зі своєю історією хвороби, — коментує цей розкол у лавах "Нашої України" 49-річний Євген Червоненко.

Закінчення промови чекає брат президента Петро Ющенко, 62 роки. Уважно роздивляється папери. Тримає їх близько до очей.

— Засідали в доброзичливій атмосфері, — каже. У нього дзвонить телефон. Просить більше нічого не питати.

Президент говорить близько півгодини. Після виступу виходить на вулицю. Ульянченко його проводжає і повертається до журналістів. Відразу відповідає на запитання:

— У нас багато проблем. Фінансові частково вирішили: відкрився офіс, запрацював сайт, виходить газета. Подальшими пошуками коштів займається керівництво. А моя задача — відновити вплив партії в суспільстві. Відтепер буду менше спати, у мене буде менше вихідних.

Останнім із "Київпроекту" виходить Роман Безсмертний, якого обрали виконувачем обов"язків голови виконкому. Його супроводжують два помічники. Швидко проходять збоку, на запитання журналістів не зважають.

Зараз ви читаєте новину «Віра Ульянченко очолила "Нашу Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути