Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 18:16

Ющенко не прийде до Януковича

Учора перший заступник голови Секретаріату президента Олександр Шлапак, 47 років, розкритикував роботу Кабінету Міністрів у першій половині 2007 року.

Спочатку говорить про позитиви. Мовляв, Україна залишається однією з кращих за темпами економічного розвитку. Журналісти, які лише на третину заповнили залу, Шлапака майже не слухають. Але коли він переходить до критики Кабміну — одразу починають записувати.

— За останні півроку утворено шість нових центральних органів виконавчої влади — два міністерства і чотири комітети. Тепер у нас рекордна кількість міністерств — двадцять, — зазначає перший заступник голови секретаріату.

Каже, що деякі міністри мають по десять заступників. Бюджету вони обходяться по 200 тис. грн на рік кожен. Шлапак додає, що у голови Секретаріату президента Віктора Балоги — всього шість заступників.

Журналісти запитують, чи Віктор Ющенко піде наступного дня на розширене засідання уряду, куди його запросив Віктор Янукович. Шлапак кілька секунд мовчить, підперши підборіддя.

— Годину тому президент вирішив не йти завтра на засідання Кабміну, — зрештою відповідає. — Президент вважає, що в нього достатньо контактів з урядом щоденно.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не прийде до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути