пʼятниця, 08 червня 2012 06:00

Юлії Тимошенко радять плавати в басейні

Німецькі лікарі з клініки "Шаріте" рекомендують перевезти екс-прем'єра Юлію Тимошенко до Києва та лікувати під домашнім арештом.

— У тому, що вона хвора, немає сумнівів, — говорить Анет Райсгауер, яка лікує екс-прем'єра. — У неї зафіксована міжхребцева грижа, що є причиною паралічу. Треба використати всі можливості для лікування хвороби згідно зі стандартами. Деякі пасивні терапевтичні дії скоротять на користь активних. Це для того, аби Тимошенко могла жвавіше рухатися. На жаль, плавання неможливе. Басейну там немає. Але лікувальну гімнастику можна робити.

Стан здоров'я ув'язненої суттєво не кращає, каже її донька 32-річна Євгенія Тимошенко:

— Захворювання моєї мами має неврологічну природу, тому кожен стрес погіршує її стан. Вона ще не може ходити без допомоги, більшість часу перебуває в ліжку, рухи завдають їй болю. Ми продовжуємо боротися за її право лікуватися в незалежній приватній клініці, де вона не відчуватиме такого потужного тиску.

9 червня минає місяць, відколи Тимошенко госпіталізували до харківської лікарні Укрзалізниці. Доти екс-прем'єр 20 днів голодувала. До ув'язненої приїздять по черзі лікарі з берлінської клініки "Шаріте". У неволі Тимошенко від 5 серпня минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Юлії Тимошенко радять плавати в басейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути