пʼятниця, 01 вересня 2017 06:05

Убивство Вороненкова міг замовити колишній чоловік Марії Максакової

Автор: www.instagram.comstassada
  Оперна співачка й колишня депутатка російської Держдуми Марія Максакова запросила до себе в Київ московського телеведучого Андрія Малахова. Із їхньої розмови вийшла годинна передача на каналі ”Росія 1”
Оперна співачка й колишня депутатка російської Держдуми Марія Максакова запросила до себе в Київ московського телеведучого Андрія Малахова. Із їхньої розмови вийшла годинна передача на каналі ”Росія 1”

— Мария позвонила и сказала: "А ты можешь приехать ко мне в Киев? Я хочу рассказать тебе все о любви". Полтора часа в самолете — и вот я у нее в гостях. Она встречает с салом, горилкой, — каже на каналі "Росія 1" 45-річний телеведучий Андрій Малахов.

Він узяв інтерв'ю в оперної співачки та колишньої депутатки російської Держдуми Марії Максакової. Перед розмовою п'ють по чарці горілки, закушують хлібом із салом. Тричі цілуються.

Максакова розповідає про чоловіка — нині покійного екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова, про день, коли його вбили у Києві, про дітей і стосунки з рідними — після переїзду з Росії до України.

— Люди, которые его знают, говорят, что он очень ревнивый человек. Возможно, убийство Дениса — это …

40-річна Марія Максакова натякає, що вбивство Вороненкова міг замовити її колишній чоловік — кримінальний авторитет Володимир Тюрін. Пара жила в цивільному шлюбі.

— Я ушла от него восемь лет назад. Когда встретила Дениса, он сам пришел в ресторан и сказал, что очень за меня рад, пожелал счастья.

Мне в жизни готовы были простить все: красоту, талант, деньги, — продовжує Максакова. — Все, кроме личного счастья. Это мне российское общество не простило. У нас с Денисом была большая взаимная любовь. Чего добились те, кто это сделал?

На прощання співає "Ніч яка місячна".

"Екс-депутат Держдуми, яка пережила злодійське вбивство свого чоловіка, досі так і не усвідомила, де вона знаходиться і що навколо неї відбувається, — пише у "Фейсбуку" журналіст 45-річний Айдер Муждабаєв.

— Не хочу брати участь у цькуванні талановитої артистки й жінки з важкою долею. Але, чорт забирай, чому ніхто не пояснить їй, що робити в Україні можна, а чого — ні. Вона сама, очевидно, не розуміє. Адже є ж якісь друзі навколо неї тут, українські співрозмовники. Врешті-решт, співробітники СБУ, які її охороняють. Варто почати займатися в Україні оперною творчістю, а не роздавати інтерв'ю путінським пропагандистам, які для цього приїжджають до неї в Київ".

Депутати Державної думи РФ Денис Вороненков та його дружина Марія Максакова торік у жовтні, ще до закінчення депутатських повноважень, виїхали в Україну. Пізніше отримали громадянство.

Вороненков у ЗМІ критикував російську владу. Також був одним зі свідків у справі державної зради екс-президента Віктора Януковича. 23 березня його вбили у центрі Києва. Отримав одну кулю в шию, дві — в обличчя, одну — в живіт. Помер на місці. Замовників убивства шукають. Головна версія правоохоронців — Вороненкова ліквідували на замовлення російських спецслужб.

Марія Максакова має двох дітей від цивільного шлюбу — 13-річного Іллю та Людмилу, 9 років. Вони живуть у Росії з батьком. Від Дениса Вороненкова народила сина Івана. Йому 1 рік.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Вороненкова міг замовити колишній чоловік Марії Максакової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути