Ексклюзиви
вівторок, 26 вересня 2017 00:00

У Росії мітингували проти війни з Україною

У Санкт-Петербурзі майже 200 людей вийшли на акцію проти війни з Україною. 24 вересня організували мітинг на площі біля Казанського собору. Раніше в місті планували "Марш миру", однак мерія заборонила його.

Акція відбулася в Міжнародний день миру. Організатори прийшли з синьо-жовтими прапорами, із шарфами й стрічками кольорів українського прапора.

— Нам соромно за те, що наша країна не тільки веде війну з Україною, а й продовжує використовувати як важелі політичного тиску на неї українських громадян, які перебувають у російських в'язницях, — каже жителька Санкт-Петербурга Ольга Смирнова, 65 років. — Соромно за те, що російське громадянство нав'язується жителям окупованих територій, а демонстративна відмова його приймати загрожує тюремним строком за сфальсифікованим кримінальним звинуваченням.

Поліція нікого не затримувала. Створила кордон між мітингувальниками й прихильниками нинішнього російського режиму, які теж прийшли на площу.

Зараз ви читаєте новину «У Росії мітингували проти війни з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути