середа, 28 лютого 2007 18:25

У Дніпропетровську охоронець Ющенка вдавав фотографа

 

Президент України Віктор Ющенко, 53 роки, позавчора побував у Дніпропетровську. Там урочисто відзначали 75-річчя області.

В історичному музеї президент подивився виставку "Це не повинно повторитися". На чорно-білих фотографіях — жертви Голодомору та репресій 1930-х років. Перед ними — запалені свічки. У президента сумне обличчя. Він пропонує художнику Федорові Клименку організувати виставку у Києві, в Українському домі.

Далі глава держави їде до оперного театру. Дороги перекрито. Біля входу — червона доріжка. Неподалік мітингують місцеві БЮТівці й "нашоукраїнці" з помаранчевими та біло-червоними прапорами. Ющенко веселішає. З усмішкою підходить до людей, тисне їм руки, вітає.

До оперного театру пускають лише чиновників та діячів культури. Главу держави супроводжують колишній прем"єр-міністр Юрій Єхануров, губернатори Київщини Віра Ульянченко та Запорізької області Євген Червоненко.

Президент виходить на сцену. Вручає державні нагороди. Зокрема, орден Княгині Ольги ІІІ ступеня — місцевій доярці Надії Самофат. Жінка сором"язливо бере нагороду. Орден "За заслуги" ІІ ступеня Ющенко вручає Валерієві Фалюші, начальнику служби автомобільних доріг області.

Починається концерт. На сцені виступають місцеві артисти. У залі за безпекою пильнують охоронці. Один з них вдає фотографа. Ходить з цифровим фотоапаратом і ніби фотографує. Насправді ж фотоапарат вимкнений.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську охоронець Ющенка вдавав фотографа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути