вівторок, 21 вересня 2010 01:14

Турчинов їздить машиною з номером 7777

Турчинов їздить машиною з номером 7777

До будівлі Служби безпеки в центрі Києва під"їжджає чорна "Ауді Q7" із номером 7777. Коштує така близько $100 тис. Із авто виходить колишній перший віце-прем"єр 46-річний Олександр Турчинов. У понеділок він приїхав свідчити СБУ щодо розмитнення газу, за який сперечаються компанії державна — "Нафтогаз" та приватна — "РосУкрЕнерго". За цією справою вже свідчив 8 вересня.

Один охоронець Турчинова залишається в машині, другий заходить із шефом усередину будівлі. Тим часом водій у сусідньому кафе купує сандвічі. Там же чекають усі журналісти — на вулиці йде дощ.

За півтори години Турчинов виходить. Чекає журналістів біля ґанку. Охоронець тримає над ним чорну парасолю.

— Ми думали, ви вже не вийдете, — каже одна з журналісток.

— Вирішив обійтися без сенсацій, — усміхається той.

Біля Турчинова збираються кореспонденти:

— Не зрозуміло, чому викликали. Задали ті ж самі питання, на які я вже давав відповідь на минулому допиті. Вони стосуються незаконного привласнення газу "РосУкрЕнерго". Зараз маю багато роботи по підготовці до виборів і не стою тут, під дверима СБУ, щоб зразу по виклику йти на допит. У мене свій графік. Планував і понеділок, і вівторок працювати в регіонах. Але через допит повернувся до Києва. Оскільки нових питань я не почув, то не бачу іншої мотивації виклику, окрім силового тиску на мене.

Стокгольмський суд зобов"язав "Нафтогаз" повернути "РосУкрЕнерго" 11 млрд кубометрів газу. Їх у компанії вилучили за рішенням уряду Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов їздить машиною з номером 7777». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути