вівторок, 30 квітня 2013 05:30

Тулуба відправлять в іншу область

Голосування разом із Партією регіонів за відставку мера Черкас Сергія Одарича завдасть "Батьківщині" іміджевих втрат, — вважає політолог 60-річний Віктор Небоженко.

— Для людей в області це трагедія. Бо, у разі проведення референдуму чи виборів, народ скаже "Батьківщині": "А яка між вами з Партією регіонів різниця, коли ви разом?".

Водночас не треба плутати парламентські ігри з регіональними. У регіонах немає дуже великої різниці між "Свободою", "Фронтом змін" і навіть Партією регіонів. Вони всі живуть в одному місті, десятки років знають одне одного, є сватами та братами, мають спільний бізнес. Одарич зацікавлений у тому, аби постати людиною, яку мучить влада. Але влада — це "сім'я". Губернатор Тулуб до неї не належить. Місяців через два його знімуть і відправлять в інший регіон. "сім'я" захоче бачити там іншу людину, аби область не захопив мільярдер Дмитро Фірташ. Кажуть, Тулуб до нього наближений. Вибори мера відбудуться до осені. Можливо, водночас із референдумом — "під шумок".

Зараз ви читаєте новину «Тулуба відправлять в іншу область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути