вівторок, 06 липня 2010 03:31

"Треба вирубати півтора гектара лісу, щоб роздати Податковий кодекс"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  5 липня. Під комітетами Верховної Ради активісти Інституту ”Республіка” вимагають, аби в Законі про мирні зібрання були враховані їхні поправки. Вони надули повітряні кулі, а за 20 хвилин полопали їх
5 липня. Під комітетами Верховної Ради активісти Інституту ”Республіка” вимагають, аби в Законі про мирні зібрання були враховані їхні поправки. Вони надули повітряні кулі, а за 20 хвилин полопали їх

— Адам Иванович, я вас умоляю. Надо очень быстро рассмотреть мой законопроект об информации о генетически измененных организмах, — каже на ходу "регіоналка" 56-річна Тетяна Бахтеєва до першого віце-спікера комуніста Адама Мартинюка, 59 років.

У понеділок зранку обоє підіймаються сходами на другий поверх на засідання погоджувальної ради. Мартинюк кілька секунд цілує Бахтеєву в губи.

— Ви так хочете його розглянути? — кокетує із "регіоналкою".

— Ви кажіть, коли хочете, і ми підтримаємо, — приєднується до розмови спікер Володимир Литвин, 54 роки.

— Давайте сьогодні швиденько справимося, десь за півтори години, бо до нас приїхали представники сербського парламенту, — каже і поглядає на годинника.

Слово бере лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, 55 років:

— Наступного тижня можна замість роботи із виборцями попрацювати в сесійній залі й завершити із законопроектом "Про місцеві вибори". І тоді в нас залишиться тільки Податковий кодекс, за який ми можемо взятися 14 липня.

Литвин тим часом розминає шию. Крутить головою в різні боки. Схиляє голову над паперами. Каже, "бютівка" Ольга Бондар зареєструвала постанову про звільнення віце-прем"єра Сергія Тігіпка.

— А ми вимагаємо викликати Тігіпка зі звітом. Віце-прем"єр має пояснити, що робити із п"ятьма тисячами поправок, які внесені до Податкового кодексу, — говорить у мікрофон лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко, 49 років.

Спікер зазначає, що депутатам доведеться попрацювати щонайменше до 15 липня:

— Та сумніваюся, що на цій сесії буде ухвалено Податковий кодекс. Для того, щоб роздати депутатам проекти цього кодексу із п"ятьма тисячами поправок, треба вирубати півтора гектара лісу.

Зараз ви читаєте новину «"Треба вирубати півтора гектара лісу, щоб роздати Податковий кодекс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути