пʼятниця, 06 січня 2012 06:15

Тимошенко приписали більше рухатися й масаж

Надвечір у середу до засудженої екс-прем'єра 51-річної Юлії Тимошенко в Качанівську виправну колонію приїхала медкомісія. Оглядали її дев'ять лікарів на чолі з  першим заступником міністра охорони здоров'я Раїсою Моїсеєнко. Стан здоров'я назвали  задовільним. Приписали більше рухатися, комплекс лікувальної фізкультури та масаж. У листопаді казали, що в Тимошенко міжхребцева грижа.

Цього ж дня міськрада звернулася в  Окружний адмінсуд, щоб прибрати два намети з-під колонії. Мовляв, на тій вулиці триватиме ремонт. Суд розпочався о 21.00, а рішення прийняли вночі.

Намети встановили вранці 4 січня прихильники Тимошенко. Планували роздавати "бютівські" агітки і приймати листи та звернення до екс-прем'єрки. Надвечір розібрали, щоб уранці встановити знову. Але в четвер зранку працівники аварійної комунальної служби на тому місці вирили яму. Працювали машини водовідведення. Прихильники Тимошенко вирішили стояти під колонією й далі.

До Юлії Тимошенко може постійно навідуватися її захисник, нардеп-"бютівець" Сергій Власенко. Такий дозвіл видав слідчий Микола Грабик. Донька Євгенія зможе бачитися з матір'ю двічі на тиждень. Для цього вона збирається переїхати до Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко приписали більше рухатися й масаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути