субота, 28 квітня 2012 05:30

Тимошенко показала синці

Автор: фото з сайта www.facebook.com
  25 квітня екс-прем’єр Юлія Тимошенко показує синці уповноваженому з прав людини Ніні Карпачовій
25 квітня екс-прем’єр Юлія Тимошенко показує синці уповноваженому з прав людини Ніні Карпачовій

Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова показала чотири фото з синцями на тілі екс-прем'єра 51-річної Юлії Тимошенко. Їх передала 27 квітня керівникові представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануелю Пінту Тейшейрі та представникам 27 посольств країн ЄС.

На знімках Тимошенко лежить на кушетці у світло-сірій кофті, накрита сірим пальтом. Під головою дві подушки. Екс-прем'єр в окулярах італійської марки "Москіно" із червоною оправою. На голові — тонкий обруч. Волосся заплетене в косу. Пофарбоване. Поруч лежать блокнот із ручкою всередині та футляр для окулярів. Тимошенко показує жовті синці на животі з правого боку та на лівій руці.

За фото два київські судово-медичні експерти склали висновок. Там ідеться, що ці ушкодження є "результатом дії твердих предметів" і заподіяні за чотири-шість діб до моменту їх фотофіксації. Експерти кажуть, що синці на передпліччі завдані рукою іншої людини. На животі — від удару кулаком.

Тимошенко дістала ушкодження в ніч проти 21 квітня. Працівники колонії силою перевозили її до лікарні "Укрзалізниці". Вона пручалася. Від лікування відмовилася. Її повернули до колонії наступного дня. Екс-прем'єр оголосила голодування. Про транспортування та побиття детально написала в листі, який передала своєму захиснику, нардепу-"бютівцю" Сергієві Власенку.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко показала синці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути