середа, 09 листопада 2011 06:45

Тимошенко не може ходити

Під час ранкової прогулянки на території слідчого ізолятора екс-прем'єр 50-річна Юлія Тимошенко пошкодила спину й спровокувала загострення болю у поперековому відділі хребта. Про це в суботу повідомила пенітенціарна служба, що опікується тюрмами. Засуджена отримала травму через власну необережність, і це спричинило порушення функції ходи.

Медперсонал СІЗО надав Тимошенко допомогу та рекомендував обмежити фізнавантаження.

— Керівник СІЗО мені повідомив, що Юлія Володимирівна не може вийти на зустріч зі мною, оскільки в неї загострення болю у хребті, — каже адвокат Сергій Власенко, 44 роки. — З огляду на це сьогодні і в найближчі кілька днів мені як захиснику відмовили у побаченнях. Пропозицію проводити зустрічі в камері керівництво СІЗО відхилило.

У середині серпня Юлія Тимошенко почала скаржитися на стан здоров'я. По всьому тілу з'явилися синці від судин, що лопнули. Через холод та вогкість у камері вона захворіла у вересні на ангіну. Мала температуру.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не може ходити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути