четвер, 14 лютого 2008 18:09

Тимошенко на знімках не має ані прищів, ані зморщок

Тимошенко  на знімках не має ані прищів, ані зморщок

Кожен керівник України має особистого фотографа. Робота в них специфічна.

Наприклад, президент Віктор Ющенко не любить, коли фотографують зліва. Главі держави більше подобається вигляд його обличчя справа. Тому штатні фотографи секретаріату намагаються ходити праворуч від президента.

8 вересня 2005 року особистий фотограф Юлії Тимошенко сфотографував прем"єрку, коли вона дивилася по телевізору виступ президента Віктора Ющенка — він оголошував про звільнення лідерки БЮТу з посади. У той момент на її обличчі відобразилися всі емоції, які вона відчувала. Подейкували, що майстрові за фото перепало. Нині на жодному знімку Юлії Володимирівни, зробленого ним, немає ані прищів, ані зморщок.

Прискіпливо до своїх світлин ставиться найбагатший українець Рінат Ахметов. Кілька років тому він уперше потрапив на обкладинку журналу "Кореспондент". Однак коли мали друкувати наклад, у мільярдера виникли сумніви щодо цього фото. Кажуть, Ахметов зібрав нараду — фотографів та спеціалістів з іміджу. Ті переконали його, що фотографія непогана.

У світі популярні роботи папараці, які знімають і політичних лідерів. Часто в незручних ситуаціях. Канцлера Німеччини Ангелу Меркель фотографи британського видання "Сан" підстерегли в Італії навесні 2006 року. Коли жінка переодягала купальник, сфотографували її оголені сідниці. Німців таке ставлення до лідерки обурило й викликало чимало протестів.

Торік улітку президента Франції Ніколя Саркозі сфотографували під час відпустки у США, у штаті Нью-Гемпшир. Кореспондент "Ассошиейтед Прес" зняв його на катері посеред озера під час відпочинку із друзями. Але французи наздогнали катер папараці й забрали фотоапарат. Потім повернули, бо на знімках компромату не виявилося.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко на знімках не має ані прищів, ані зморщок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути