середа, 28 листопада 2007 17:47

Тимошенко виповнилося 47 років
7

2007 рік
1977 рік
1997 рік
1998 рік
2001 рік

Позавчора лідерці БЮТу Юлії Тимошенко виповнилося 47 років. Місце святкування вона приховувала й на публіці в цей день не з"являлася.

Повідомила лише, що буде з найближчими людьми — мамою, тіткою та донькою. Про подарунки відомо лише те, що тітка — Антоніна Ульяхіна — придбала для племінниці золотий кулон "стрілець" із трьома діамантами.

Тимошенко завжди приділяла велику увагу своїй зовнішності, часто міняла образ. Колись носила зачіску каре, потім відпустила волосся. Була шатенкою та блондинкою. Але справжнім фірмовим знаком Юлії Володимирівни стала викладена навколо голови коса. Найчастіше саме таку зачіску носить лідерка БЮТу й нині, лише зрідка з"являється на публіці з розпущеним волоссям.

— Коли жінку не сприймають як повноцінного мислителя й політика, потрібно розбавити себе мереживом, щоб чоловіки на це відволікалися, — пояснює модельєр-дизайнер Вікторія Барон, 32 роки. — Якщо нею аж так захоплюються — значить, зміна іміджу пішла на користь. Тимошенко стала своєрідною іконою стилю для прихильників.


   
   
   
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко виповнилося 47 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути