вівторок, 02 жовтня 2012 00:15

Тимошенко била підбором по дверях

Автор: фото з сайта www.youtube.com
 

Ув'язнена екс-прем'єр 51-річна Юлія Тимошенко сидить на ходунках та б'є підбором по дверях у коридорі харківської лікарні. Потім стукає в них обома руками та металошукачем. Вимагає впустити до неї Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова і Григорія Немирю. Таке відео у суботу показала Державна пенітенціарна служба.

Водночас з-за спин представників правоохоронних органів адвокат Сергій Власенко 28 вересня зняв 2-хвилинне відео-звернення Тимошенко.

— Сьогодні, по суті справи, кожна людина живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович, — каже вона на телефон Власенка. — Кожна людина на собі відчуває, що закон попирається, що люди абсолютно знедолені. І тут я все відчуваю на своїй власній долі, своєму власному житті. Я зараз ще хочу звернутися до всіх людей. Якщо ви зараз не зрозумієте, що в Україні править кримінал, потім ніщо не зможе вас захистити від того, що відбувається сьогодні в країні на чолі з Януковичем. Я переконана: або люди повстають і на цих виборах скидають це кримінальне угруповання, або потім так будуть відноситися до кожної людини. Сьогодні вся країна живе під кримінальним авторитетом.

До семи років тюрми засудили Юлію Тимошенко торік 11 жовтня. Відтоді на відео її бачили лише раз у квітні, коли вивозили з лікарні назад у колонію.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко била підбором по дверях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути