четвер, 09 вересня 2010 00:27

Тігіпко представив кандидатів у мери

Понад 3 тисячі делегатів з"їхалися у вівторок на Всеукраїнський форум партії Сергія Тігіпка "Сильна команда — сильна країна".

У залі підготовлена сцена, а навколо неї — трибуни аж під самий дах. О 13.00 члени партії заповнюють усі місця. Перед сценою переможниця телешоу "Україна має талант" Ксенія Сімонова з Євпаторії під музику малює на склі картини з піску. 50-річний Сергій Тігіпко, лідер "Сильної України", спостерігає за художницею з першого ряду. Потім на сцену запрошує партійців з Одеси та Севастополя. Андрій Казаков і Володимир Січук проходять залою із великою фотографією — у серпні вони з прапором "Сильної України" підкорили найвищу гору світу Еверест у Гімалаях.

За ними на сцену виходить Костянтин Бондаренко, 41 рік, заступник голови партії. Говорить про результати праймеризу:

— Проголосували близько 300 тисяч українців. Ми відмовилися від того, що група людей у Києві визначає конфігурацію партії. Вперше в історії країни порадилися з людьми, хто на їх погляд гідний обиратися в органи місцевої влади.

Один за одним на сцену виходять лише деякі переможці голосування у різних областях. Представити усіх змоги не було, адже "Сильна Україна" висуватиме своїх кандидатів до 800 місцевих рад. А за ними — кандидати у мери. Партія боротиметься за посади голів у всіх ключових містах країни. Приміром, у Луцьку від "Сильної України" балотуватиметься Микола Романюк, у Чернігові — Микола Михалевич, у Житомирі — Ярослав Довгий, у Кіровограді — Віктор Андрєєв.

— Тігіпко зацікавив мене як особистість. Мені подобається те, що він пропонує робити. Під час президентської виборчої кампанії надіслав своє резюме, — каже 48-річний Олександр Болтянський, кандидат у мери Миколаєва. — Зустрівся з Тігіпком. Потім я очолив виборчий штаб.

— Потрібне оновлення політичних еліт. Мають прийти нові люди із новим поглядом на життя, — говорить під час своєї промови Тігіпко. — Інакше ми ніколи не станемо конкурентоспроможною країною. Мені часто кажуть: треба бути простіше, говорити зрозумілі і приємні речі. Не озвучувати непопулярні заходи. Але цього не буде ніколи. Тому що не буває безболісних реформ. Проблеми треба атакувати! Ми маємо намір побудувати таку горизонталь влади, у якій всі ключові функції — освіта, охорона здоров"я, житлово-комунальне господарство — будуть зосереджені в органах місцевого самоуправління.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко представив кандидатів у мери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути