Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2007 16:58

Шуфрич отримав від прем"єра зауваження

На вчорашнє засідання уряду прем"єр-міністр Віктор Янукович, 57 років, запізнився на півгодини. Працівники Кабміну кажуть, що він, можливо, розмовляє по телефону з президентом Віктором Ющенком.

Поки Януковича немає, міністри збираються біля його крісла. Про щось весело гомонять. Міністр транспорту та зв"язку Микола Рудьковський розсівся у своєму кріслі й позіхає.

— Давайте підемо покуримо, — пропонує хтось із міністрів.

Але всі швидко починають розсідатися по місцях. У дверях з"являється Янукович. Він похмурий. Сідає в крісло і говорить, що робота з прийняттям бюджету на 2008 рік іде успішно. Наполягає, щоб у вересні він уже був підготовлений. Потім скаржиться, що у пресі про нього пишуть багато неправди.

— Якщо скласти таблицю, на кого більше бруду виливається за останні роки, то я би був одним із номінантів, — жартує Янукович.

Далі просить міністрів скласти графік, як вони поєднуватимуть роботу з виборчою агітацією. А міністрові з надзвичайних ситуацій Нестору Шуфричу робить зауваження. Бо той відповідає за Закарпатську область, а там вже чотири місяці не працює солеварний завод у Солотвині. Шуфрич на прем"єра не дивиться, лише киває.

— Хто несе за це відповідальність? Губернатор стукає в усі двері. Я вимушений був узяти вертоліт, полетіти й подивитися на все це на власні очі. Тому разом із Мельником, ви поряд сидите, і я вам кажу, що ви не праві, — веде далі прем"єр і пропонує перепідпорядкувати цей завод від Міністерства агропромислового комплексу до Міністерства промислової політики.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич отримав від прем"єра зауваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути