вівторок, 02 березня 2010 08:05

Що чекає Україну в наступні п"ять років?
6

Людмила Воєводова, 67 років, пенсіонерка, працювала бухгалтером у відділі громадського харчування Вінницької райспоживспілки:

— Життя почне налагоджуватися. Спочатку буде важко, бо ж казна порожня, а боргів понабирали багато і їх треба повертати. Але під кінець п"ятирічки люди стануть жити заможніше. Думаю, приймуть бюджет, наладяться стосунки з Росією, Білоруссю, Казахстаном та із західними країнами.


Валерій Данилевський, 41 рік, заступник начальника Черкаського обласного управління освіти:

— У найближчі півроку покращення чекати не варто. Ми залізли в таку економічну яму, з якої довго вигрібатимемо. Країна виграє, якщо Янукович порозуміється з патріотами.


Олександр Іванов, 52 роки, професор Донецького державного університету управління:

— Янукович реанімує промисловість, і люди заживуть краще. У найближчі п"ять років він переорієнтує западенцiв на те, щоб вони більше цікавилися розвитком економіки і не чекали, коли їх нагодують.


Сергій Романенко, 23 роки, безробітний інженер-будівельник, Полтава:

— Я сумніваюся, що за ці п"ять років щось зміниться. Будуть і заборгованості по зарплатах, і ціни далі ростимуть. Та й у світі нас сприйматимуть набагато гірше, бо вибрали президента з кримінальним минулим. Навряд чи хтось нас підтримуватиме.

Любомир Кейлюк, 63 роки, пенсіонер, Чернівці, колишній водій тролейбуса:

— Бандітізм був, а що тепер буде — я навіть подумати боюся! Ще худше, певно. За цих п"ять років, що Янукович буде при владі, порядку я точно не чекаю.

Степан Когут, 58 років, безробітний, Львів, працював водієм:

— Від Януковича добра не жди. Він веде за собою стадо, й воно ним керувати буде. За п"ять років устигне занехаяти Україну. Той час будемо під російським "сапогом" ходити. Школи та дитячі садки москальськими стануть, онуки почнуть рідну мову забувати. Азаров прем"єр-міністром стане і заведе економіку в тупий кут. Не знаю, чи хліба за що буде купити. Але десь чув, що за два роки Януковича скинуть. Якби так, то, може, вдасться зберегти Україну.

Зараз ви читаєте новину «Що чекає Україну в наступні п"ять років?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути