пʼятниця, 26 серпня 2011 00:15

Шістьох підозрюють у підготовці теракту

22 серпня Служба безпеки повідомила, що в столиці до Дня Незалежності готували теракт. Мовляв, у місті Василькові під Києвом в офісі одного з комунальних підприємств знайшли вибухівку, начинену цвяхами та гайками, а ще листівки з погрозами президенту Януковичу.

За підозрою в підготовці теракту затримали шістьох членів організації "Патріот України". Зокрема депутатів — Васильківської райради Сергія Бевза та міськради Ігоря Мосійчука.

Справу терористів і вибухівки організували правоохоронці. Так вважає лідер партії "Братство", колишній керівник УНА-УНСО 47-річний Дмитро Корчинський:

— Можливо, так Служба безпеки України доводить свою необхідність. Відомо, що глава СБУ два місяці не був на прийомі в президента. Тепер потрапить. Може, СБУ не подобається, що більшість політв'язнів випустили на свободу, і вона хоче знову налаштувати націоналістичне середовище проти Януковича, підігруючи Росії. Можливо, це звичайні "профілактичні заходи" перед очікуваними на осінь масовими акціями опозиції. Цих "терористів" триматимуть в ізоляторі, залякуватимуть, а потім спустять справу на гальмах і потроху випускатимуть.

Зараз ви читаєте новину «Шістьох підозрюють у підготовці теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути