понеділок, 23 червня 2008 18:35

Сергій Куніцин очолив "Єдиний центр" у Криму

Голова Севастопольської міськдержадміністрації 47-річний Сергій Куніцин очолив кримську республіканську організацію партії "Єдиний центр". Дотепер керував регіональною організацією Народно-демократичної партії.

Два місяці тому Куніцин казав, що підтримуватиме розбудову "Єдиного центру", але сам у цю партію не вступатиме. Бо в НДП він майже з початку її заснування. Нині свій перехід до "ЄЦ" Куніцин пояснює тим, що Народно-демократична партія втратила більшість своїх виборців.

Додає, що основою для формування кримської організації "ЄЦ" стануть місцеві структури НДП. Мовляв, так само відбувається і в інших обласних відділеннях "Єдиного Центру".

Раніше в інтерв"ю "ГПУ" лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун заявила, що її партія розпочинає об"єднання з "ЄЦ". Зробити це можливо лише шляхом розпуску однієї з партій.

Куніцин двічі був головою Ради міністрів Автономної республіки Крим. Віктор Ющенко після приходу до влади 2005 року відправив його у відставку. Але взяв своїм позаштатним радником. Пізніше президент призначив Куніцина головою міськдержадміністрації Севастополя.

У неділю також обрали керівника Донецької обласної організації партії "Єдиний Центр". Ним став Андрій Амбросьонок. Донедавна він був заступником голови Партії промисловців і підприємців. Після обрання Амбросьонок заявив, що готовий щомісяця вносити по 50 тис. грн для підтримки партії.

"ЄЦ" очолює народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Ігор Кріль. У політикумі його називають правою рукою голови Секретаріату президента Віктора Балоги.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Куніцин очолив "Єдиний центр" у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути