Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2016 07:20

"Саакашвілі-реформатор вийшов у тираж"

"Ми починаємо кардинальну зміну влади в країні. У другу річницю невдалої роботи парламенту оголосимо наші вимоги й розпочнемо оновлення політичної еліти за допомогою кад­рового резерву", — написав у "Фейсбуку" 19 листопада колишній губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі, 48 років.

Цього ж дня оголосив про створення партії "Рух нових сил" — під час зустрічі з майбутніми однопартійцями. Захід був закритий для преси.

"Саакашвілі знову оголосив про відкриття нової партії. Він це робить з періодичністю суботніх похміль, — пише у "Фейсбуку" підприємець 52-річний В'ячеслав Азаров.

— Але тепер екс-губернатор обіцяє оновлення політичної еліти. Насторожує це після його дослідів із вчителькою, яка очолювала митницю (27-річна Юлія Марушевська залишила посаду після звільнення Саакашвілі. — ГПУ) і професійним пройдисвітом Олександром Боровиком (радник Саакашвілі. Звільнився з посади у травні. — ГПУ)".

Блогери пишуть, що у липні екс-президент Грузії вже анонсував створення партії "Хвиля". Проте вона так і не почала працювати. Також нагадують, що за керівництва Марушевської через Одеську митницю фірми-прокладки експортували волоські горіхи за заниженими цінами.

"На моє переконання, Саакашвілі-реформатор вийшов у тираж. Залишився політикан, який в умовах гігантської путінської спецоперації проти України грає роль далеко не позитивну", — зазначає блогер 57-річний Карл Волох.

Він раніше неодноразово позитивно висловлювався про колишнього президента Грузії.

"Багато хто запитує, чому я так змінився щодо Міші. Адже був його дуже відданим шанувальником, і прихід в українську політику привітав із надією. Мене просто не можна відносити до людей, які "раз повіривши, більше не думають". Смішно вже дивитися на потуги Саакашвілі зберегтися в обоймі світової політики. Він виставляє себе "головним ворогом Путіна". Не через Саакашвілі Росія втратила місце у "вісімці", отримала абсолютно згубні санкції. У результаті — наймогутнішу кризу, купу антиросійських резолюцій, виразну перспективу Гааги та інших міжнародних судів. Усе це через Порошенка, Яценюка, Турчинова й Авакова. Всі розкриті методички російських кротів містять приписи мочити саме цих людей. А не Саакашвілі, балакучого клоуна. І поки екс-губернатор мочить українську владу, йому завжди знайдуться почесні час і місце на підконтрольних Москві телеканалах".

Зараз ви читаєте новину «"Саакашвілі-реформатор вийшов у тираж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути