вівторок, 25 квітня 2017 05:45

Саакашвілі пересів із броньованої "Тойоти" на "Лексус"

Колишній голова Одеської облдержадміністрації 49-річний Міхеіл Саакашвілі їздить сріблястим позашляховиком "Лексус". Авто з грузинськими номерами сфотографува­ли журналісти біля одного з ресторанів на столичному Подолі 20 квітня. Про це розповідає сайт "Страна".

Така модель "Лексуса" коштує не менше 1,3 млн грн. На посаді голови Одеської ОДА Саакашвілі їздив на куленепробивному джипі "Тойота Ленд Крузер". Такий позашляховик за спецзамовленням можуть доставити в Україну за 6 млн грн. Також політика бачили на седані "Мерседес" за 4,4 млн грн.

— Виходить так, що об'єднуєтеся проти президента разом із Путіним. Ну не пасує це, — заявив Міхеілу Саакашвілі в ефірі одного із телевізійних ток-шоу народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" 50-річний Олег Барна 19 квітня.

У відповідь Саакашвілі обурився і перейшов на крик:

— Я не допускаю таких слів, що я об'єднуюсь із Путіним. У мене немає фабрики в Росії. Я не торгую з Росією. Путін сказав, що він хоче мене вбити. Ні Порошенко, ні ви не смієте мені казати, що я працюю з Путіним. Путін вважає мене ворогом, я з ним борюся.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі пересів із броньованої "Тойоти" на "Лексус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути