Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2009 07:39

Рекламу Тимошенко пародіюють

Автор: фото: Оксана ПЕРЕВОЗНА
  У Львові неподалік міськради повісили рекламу пива, в якій використали слоган прем’єр-міністра Юлії Тимошенко ”Вона працює”
У Львові неподалік міськради повісили рекламу пива, в якій використали слоган прем’єр-міністра Юлії Тимошенко ”Вона працює”

"Він сидів! Вона ще працює! Тіко Зеник врятує!" Такі написи — пародія на рекламу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко "Вона працює" з"явилися у Львові. Не забули згадати й інших кандидатів на посаду президента — Віктора Януковича, двічі ув"язненого, та Арсенія Яценюка, який обіцяє "врятувати країну". Так рекламують нове живе пиво "Зеник".

— Ми не дивимося на "Зеника" як на пиво, — каже автор проекту 28-річний Юрко Назарук. — Він є чесним, не бере хабарів. Певен, усім львів"янам ближчі цінності нашого "Зеника", аніж Тимошенко чи Януковича. Може, в міській раді скоро з"явиться блок "Зеника". Подивіться: Тимошенко пише, що створює стратегічні запаси. Хіба то правда? А от "Зеник" створює стратегічні запаси пива.

Півлітровий кухоль напою коштує 10 грн.

— Смак не дуже, — кривиться львів"янин Андрій Кузелко, 25 років. — А реклама нормальна, добре придумали перед виборами. Хоча не дуже зрозуміло, що то пиво просувають. Спершу думав, може, екс-міністра фінансів Віктора Пинзеника чи ще там когось із політиків.

У сувенірних магазинах за 60–80 грн продають футболки з тим же написом "Він сидів! Вона ще працює! Тіко Зеник врятує!". Їх беруть активніше, ніж із текстом "Дякую тобі, Боже, що я не москаль".

А ще у Львові припускають, чому прем"єрка не покликала агітувати за себе в пісенному турі Тараса Чубая. Кажуть: бо в нього є пісня "Вона" зі словами "Лиш вона, лиш вона сидітиме сумна". А "сидітиме" має два значення.

"Всі мовчать. Вона працює. Довідка 559"

В інших регіонах України також розвішують біґ-борди, які мавпують слоган Тимошенко. Кандидатка в президенти Інна Богословська написала: "Я переможу. Нехай вона відпочине".

У столиці можна побачити зображення хлопця у жовтогарячій футболці та кепці на тлі чорно-оливкових смуг, як у Арсенія Яценюка, та напис: "Реклама в елітних котеджних містечках. Вона працює". У супермаркетах біля пляшок із кока-колою помістили напис: "Ось Вона — твоя Кока-Кола". На розтяжках є реклама "Всі мовчать. Вона працює. Довідка 559". В Одесі з"явилися біґ-борди з рекламою автомобілів "кіа" та слоганом: "Вони рекламують! Ми — працюємо". Просування одеського "Мотодому" звучить так: "Вони заважають. Ми — працюємо".

 У Маріуполі на Донеччині можна побачити плакати: "Вона бере кредити МВФ. Віддавати нам та нашим дітям".

Після такого пародіювання прем"єрки з"явилися біґ-борди: "Вона працює. Вона — це Україна".

Зараз ви читаєте новину «Рекламу Тимошенко пародіюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути