вівторок, 18 квітня 2006 17:54

"Регіонали" відсиджуватися у кущах не можуть

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 55 років, звернувся до президента Віктора Ющенка і до "нашоукраїнців" із публічною пропозицією щодо створення коаліції.

"Регіонал" Володимир Зубанов, 48 років, розповів "ГПУ", що на посаду прем"єр-міністра вони пропонуватимуть саме Януковича. І хочуть отримати ще кілька ключових посад.

— Если мы подпишем коалицию и получим несколько портфелей в новом правительстве, то последствия от недоработок предыдущего посыпятся на наши головы, — пояснює він. — Но отсиживаться в кустах мы тоже не можем. Поэтому готовы запрячься в общий воз и вместе исправлять ошибки предыдущего правительства.

Він каже, що навіть у разі перемовин щодо коаліційної угоди з "Нашою Україною" "регіонали" пропонуватимуть провести референдум щодо надання російській мові статусу другої державної та з питання вступу України до НАТО. Якщо не домовляться, то перспектива опинитися в опозиції їх також не лякає.

— Выработать правила игры между коалицией и оппозицией в государстве должен президент, — каже Зубанов про роль Віктора Ющенка.

У попередній версії Партії регіонів першим віце-прем"єром з функціями міністра фінансів має стати Микола Азаров, 58 років. А віце-прем"єром з питань паливно-енергетичного комплексу Андрій Клюєв, 41 рік.

Крім того, Партія регіонів претендуватиме на кілька міністерських портфелів у економічному блоці. Зараз "регіонали" займаються формуванням місцевих рад у дев"яти областях, де вони набрали більшість.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" відсиджуватися у кущах не можуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути