середа, 28 грудня 2011 05:00

"Регіонала" виключили з фракції через борги за газ

Депутат Вінницької облради 39-річний Юрій Яремчук три роки не платить за газопостачання свого 3-поверхового будинку. У п'ятницю його виключили зі складу фракції Партії регіонів.

Юрій Яремчук заборгував близько 7 тис. грн.

— Ми судилися. Він ігнорує рішення суду. Казав, що депутати облради не повинні платити за газ. Але таких пільг нема, — розповідає 40-річний Юрій Сікорський, прес-секретар "Вінницягазу".

Боржник не платив кілька років і за електрику. "Вінницяобленерго" торік подало на нього до суду. Потім відрізало від електропостачання. Депутат увірвався до кабінету керівника обленерго Віталія Ковальчука. У того була робоча нарада. "Регіонал" кричав, вимагав увімкнути йому електрику. На партійному зібранні депутату винесли догану "за погану поведінку". Борг перед обленерго він погасив.

3-поверховий будинок Юрія Яремчука стоїть на вул. Подільська на околиці Вінниці. Дім із білої цегли, обгороджений високим білим парканом. На вікнах опущені жалюзі.

— Газ йому на днях таки відрізали. Мій знайомий це робив. Думали, що депутат буде битися чи накинеться, та ні, — розповідає 43-річний Василь Лютий із сусідньої вул. Корольова.

Яремчук у "Регіонах" з 2006 року. Кажуть, працював замголови одного з районів у Вінниці, має бізнес. В облраду пройшов за списком.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонала" виключили з фракції через борги за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути