Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 02:45

Президенту прооперували коліно

Президенту 60-річному Вікторові Януковичу зробили операцію на правому колінному суглобі. Оперували 28 лютого у клініці "Феофанія". Днями в Адміністрації президента не заплановано заходів за участю глави держави.

Востаннє главу держави бачили під час телеефіру "Розмова з країною" 25 лютого — на річницю його інавгурації. Тоді ж Янукович сказав:

— Я займаюся постійно і стабільно спортом. Бігаю, але бігаю на корті (майданчику для великого тенісу. — "ГПУ"). Просто так бігати в мене не вистачає часу. Трошки плаваю, трошки граю в теніс. Зараз трошки травмував праве коліно. Колись було ліве, зараз праве. Але півтори години мінімум три рази на тиждень я граю в теніс.

Янукович ушкодив коліно 1984 року під час гри у футбол. 2007-го Віктора Федоровича в місті Барселона прооперував іспанський хірург-ортопед Рамон Кугат. Він спеціалізується на травмах, отриманих під час занять спортом.

Зараз ви читаєте новину «Президенту прооперували коліно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути