середа, 22 липня 2009 18:35

Прем"єр обізвала президента "банальним політиканом"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко і міністр праці та соцполітики Людмила Денісова перед учорашнім засіданням жартували і гучно сміялися
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко і міністр праці та соцполітики Людмила Денісова перед учорашнім засіданням жартували і гучно сміялися

Перед учорашнім засіданням уряду прем"єр-міністр 48-річна Юлія Тимошенко затримується. Доки її немає,  міністр внутрішніх справ Юрій Луценко просить помічників принести додаткові документи. Голосно сміється і жартує зі своїми сусідами — міністром праці та соціальної політики Людмилою Денісовою та міністром економіки Богданом Данилишиним.

Тимошенко заходить із першим віце-прем"єром Олександром Турчиновим, віце-прем"єром Григорієм Немирею та міністром Кабінету Міністрів Петром Крупком.

Розповідає, що відновили житло постраждалим від буревіїв на Західній Україні. Допомогу отримали 6 тис. 95 сімей.

На підносі перед кожним учасником засідання стоїть набір для чаювання й мінеральна вода. Раптом щось гримить. Це в голови державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександри Кужель, 56 років, упало щось із посуду. Вона притискає долоню до рота. Пошепки виправдовується перед сусідами:

— Взяла стакан, а воно падає...

Тимошенко трохи підвищує голос. Скаржиться, що глава держави наклав вето на Бюджетний кодекс, що мав фінансово підтримати місцеві громади.

— Але президент поступив не як президент країни, а як банальний політикан, який хоче будь-якою ціною зруйнувати конкурентів на президентських перегонах. Це вкотре доводить, що його передвиборні гасла — обман громади. Я хочу об"єднати зусилля і добитися того, щоб або президент відкликав своє вето, або це вето буде подолано у Верховній Раді.

Прем"єрка доручає Міністерству фінансів формувати проект бюджету на 2010 рік на концепції нового Бюджетного кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр обізвала президента "банальним політиканом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути