вівторок, 12 липня 2011 00:45

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Прати білизну Ландік привозив до батьків

У Романа Ландіка і батько Володимир, і дядько Валентин — народні депутати від Партії регіонів. Дядько очолював завод холодильного обладнання "Норд", а батько до 2006 року керував у Луганську фірмою "Норд Сервіс".

— У мене бізнес невеликий, — казав Володимир Іванович. — Це брат у мене олігарх, мільярдер.

На початку 1990-х Валентин Ландик був віце-прем'єром із питань зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій. Його брат служив в управлінні з виконання покарань у Луганській області. Був на цій роботі 22 роки. Після звільнення в запас пішов у бізнес. Зараз сімейною справою займається Роман. Він — гендиректор місцевої телерадіокомпанії "ІРТА", голова наглядової ради "Стаханівська швейна фабрика", будує ринок на Східних кварталах Луганська. Кажуть, Ландікам належить газета "Вечерний Луганск" та інтернет-сайт "ІРТА-ФАКС". Торік Володимир Ландік розповідав, що з дружиною-домогосподаркою виховали єдиного сина.

— Він живе в Луганську, їздить на "бентлі", куплене за власні кошти (базова ціна англійського авто "Бентлі Контінентал" 230 тис. євро. — "ГПУ"). Живе окремо, хоч прати одяг привозить нам.

Роман закінчив економічний факультет Східноукраїнського національного університету Даля. Одразу пішов працювати в "Норд Сервіс" виконавчим директором. 2006-го став депутатом міськради від Партії регіонів, працює заступником голови постійної комісії з питань регулювання земельних відносин. З 2011 року очолює постійну комісію з питань інфраструктури міста, транспорту та зв'язку.

Зараз ви читаєте новину «Прати білизну Ландік привозив до батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути