понеділок, 12 лютого 2007 18:14

Порошенко обіцяє скоро поїхати до Росії

Народний депутат Петро Порошенко, 41 рік, обіцяє невдовзі поїхати до Росії. Відповідаючи вчора на запитання журналістів, як йому це вдасться, лише загадково усміхається. Мовляв, це політичне, а не судове питання.

Щодо заборони в"їзду до Росії саме йому каже:

— Вони вважали, що обирають найбільш впливових політиків.

Порошенко з посмішкою згадує обіцянки Партії регіонів налагодити добрі стосунки з Росією. Розповідає, що за півроку урядування Віктора Януковича північно-східні сусіди почали проти України кілька торговельних воєн.

Також народний депутат вважає, що даремно заборонили в"їжджати в Україну віце-спікерові Держдуми Росії Володимиру Жириновському. За словами Порошенка, той працює на благо українців.

— Пан Жириновський робить дуже велику справу для єднання України і погану — для іміджу Росії, — каже і додає: — Але це головний біль Росії, а не України.

Пан Жириновський робить дуже велику справу для єднання України

Усмішка сходить з обличчя Порошенка, коли його просять прокоментувати висловлювання Юлії Тимошенко щодо його недопуску в Росію. Лідерка БЮТу кілька годин перед тим натякнула, що "нашоукраїнця" не пускають туди, бо його компанія "Рошен" виробляє солодощі, які вдало конкурують з російськими.

— Що стосується Порошенка, це більше карамельний бізнес, ніж політика, — сказала Тимошенко.

Порошенко трохи кривиться.

— Дуже дивно було б думати, що кондитерські компанії Росії керують Путіним, Державною думою, Федеральною службою безпеки, — зазначає Порошенко.

Зауважує, що висловлювання Тимошенко сприймає як жарт. А тоді жартує у відповідь:

— Ці слова є яскравим підтвердженням щирості намірів Блоку Юлії Тимошенко співпрацювати з "Нашою Україною" і не домовлятися з "Регіонами", — іронізує нардеп і підвищує голос: — Це те саме, якби я зараз заявив: причиною порушення кримінальних справ проти Тимошенко в Росії за дачу хабара  є не політика, а торгівля газом.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко обіцяє скоро поїхати до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути