вівторок, 28 грудня 2010 06:00

Податкову очолив друг сина Януковича

Автор: фото з сайта www.ukranews.com
  Віталій Захарченко
Віталій Захарченко

Президент Віктор Янукович звільнив Олександра Папаіку, голову Державної податкової адміністрації. Натомість призначив 47-річного Віталія Захарченка, який був першим заступником голови ДПА. Його вважають близьким до старшого сина президента — Олександра Януковича.

— Відбулося чергове призначення представників міліції на високі посади, — коментує політолог 33-річний Михайло Басараб. — Зрозуміло, навіщо це робиться. Міліціонери — люди дисципліновані, попри особисті переконання, виконуватимуть поставлені завдання. Видно, Януковичу неспокійно. Він почувається дискомфортно в ролі політичного діяча. Зверніть увагу, скільки міліціонерів супроводжують президента, де б він не був. Із першого дня перебування Януковича на посаді міліція відтісняє людей, щоб і на кілометр не наблизилися до нього. Очевидно, в глави держави є певні фобії чи побоювання.

Захарченко за часів губернаторства Януковича на Донеччині працював там у правоохоронних органах. Був заступником начальника обласного управління внутрішніх справ. У 2008–2009 роках — заступником голови податкової на Полтавщині. Нічим особливим не відзначився.

Зараз ви читаєте новину «Податкову очолив друг сина Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути