вівторок, 01 березня 2011 05:00

Пісня для одеситів видавалася постановочною

"Позитивний момент: президентові вдалося відповісти на більше запитань за той самий час, ніж якби відповідав його попередник. Негативний — конкретно не відповідали ані той, ані другий", — аналізує виступ Віктора Януковича в прямому ефірі телекритик Світлана Остапа, 43 роки.

Ідею спілкування наживо впродовж 4 год. запозичили у Росії. Гадаю, оточення Януковича, в якому є і російські радники, вирішило таким спілкуванням замінити прес-конференції із журналістами. Президент за рік дав лише одну — в Українському домі торік у червні.

Майже всі запитання заздалегідь пропорційно розподілили по напрямках: соціальне життя, економіка, політика. Гостріше випитували у президента журналісти у студії. Але той факт, що модератор розмови перебивав, коли хтось хотів поставити уточнювальне запитання, свідчить про режисуру цього дійства. Навіть пісня "Любимый город может спать спокойно" для одеситів у виконанні Януковича видавалася постановочною.

Звіт про підсумки роботи за рік удався як піар-акція "три в одному". Було і спілкування з народом, і з експертами, і з журналістами. Примітно, що навіть комерційні телемовники погодилися виділити на це стільки часу із сурдоперекладом. Коли їх просять адаптувати щось для людей із вадами слуху, то вони зроблять. Але передачу пустять обов'язково вночі чи в інший незручний для перегляду час. А тут — аж 4 год. Така собі соціальна відповідальність бізнесу для президента.

Зараз ви читаєте новину «Пісня для одеситів видавалася постановочною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути