Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 17:21

Опозиція скликає "справжній Майдан"

О 18.00 у п"ятницю на Європейській площі збирається "справжній Майдан". Прийти на нього закликають лідерка БЮТу Юлія Тимошенко, голова "Нашої України" В"ячеслав Кириленко та лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко. Зробили це вони в середу у штабі "Нашої України".

Кириленко спочатку привітав присутніх із тим, що Україна і Польща вибороли право бути організаторами чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Йому гучно аплодують. Він каже, що практично всі депутати від БЮТу й "Нашої України" склали свої повноваження. Тепер Верховна Рада не зможе працювати, бо немає двох третин депутатів.

Другою виступає Юлія Тимошенко. Згадує про генпрокурора Олександра Медведька, який потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом.

— Це непоганий метод прибрати людей, які ще не дійшли до крайньої межі й не готові кидати до в"язниці політиків, — каже вона. — На їхні місця поставили тих, у кого немає моральної межі.

Тимошенко наголошує, що країні не потрібні "куплені майдани, з яких вже сміється весь світ". Пропонує демократичним силам зібрати "свій справжній Майдан".

Її підтримує Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція скликає "справжній Майдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути