четвер, 04 червня 2009 19:33

Омельченку приємніше дивитися на бджіл, аніж на колег

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  До віце-спікера Олександра Лавриновича (праворуч) під час засідання Верховної Ради підійшли нардеп від БЮТу Андрій Портнов (ліворуч) та ”нунсівець” Роман Зварич
До віце-спікера Олександра Лавриновича (праворуч) під час засідання Верховної Ради підійшли нардеп від БЮТу Андрій Портнов (ліворуч) та ”нунсівець” Роман Зварич

"Я не виключаю, що сьогодні пізно ввечері будуть досягнуті остаточні домовленості про створення коаліції", — таку заяву перед учорашнім засіданням Верховної Ради зробив заступник лідера фракції Партії регіонів ОлександрЄфремов, 54 роки.

Інші нардепи в кулуарах узагалі відмовляються будь-що коментувати або кажуть дуже обережно.

— Портнов сьогодні нічого про коаліцію не говорить, — попереджає "бютівець" 35-річний Андрій Портнов, нахилившись над мікрофонами журналістів. Швидко заходить до сесійної зали.

Його колега Сергій Міщенко, 37 років, багатослівніший.

— Не знаю, звідки в Єфремова така інформація, що коаліція буде вночі. Тоді краще спати, а не займатися створенням коаліції, — криво всміхається.

Додає, що після повернення з Польщі Юлія Тимошенко збере деяких своїх партійців і переконуватиме в необхідності об"єднання з "Регіонами".

У кулуарах також кажуть, що в середу ввечері на закритому засіданні своєї фракції лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що переговори з БЮТом про створення мегакоаліції — на фінішній прямій. Дискусія точилася лише навколо питання, йти Януковичу на всенародні вибори президента, чи обиратися в парламенті. Остаточного рішення не ухвалили.

Ми ще не зрозуміли, що купили квиток на "Титанік"

— Я ні х... ні про що не знаю! — лається та розмахує руками "регіонал" Ярослав Сухий, 58 років.

Кулуарами ходить "нунсівець" Олександр Омельченко, 70 років. Увесь час розмовляє по мобільному.

— Доводиться постійно розриватися між державними справами і пасікою, — усміхається. Показує заставку пасіки на мобільному. Каже, що має їх дві.

— Набагато приємніше дивитися на роботу бджіл, — замріяно зазначає. — У них усе організовано, відчеканено. Якби так само було у Верховній Раді, то проблем ми не мали б.

Повз нього проходить "бютівець" Володимир Філенко, 53 роки:

— Ми ще не зрозуміли, що купили квиток на "Титанік", — говорить про коаліцію БЮТ і Партії регіонів. Омельченко задумується.

Зараз ви читаєте новину «Омельченку приємніше дивитися на бджіл, аніж на колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути