вівторок, 02 грудня 2008 17:19

Олійника призначили представником президента в парламенті

  Петро Олійник три роки був губернатором Львівщини
Петро Олійник три роки був губернатором Львівщини

54-річний президент Віктор Ющенко призначив заступником глави секретаріату і своїм представником у Верховній Раді Петра Олійника, 51 рік. Раніше на цій посаді працювала Оксана Слюсаренко, яка тепер поїде послом до Чорногорії.

— Подейкували, що Слюсаренко — людина екс-спікера Яценюка. Тому вона мала піти, — каже керівник Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, 50 років.

Донедавна Олійник був радником Ющенка. Доти три роки очолював Львівську облдержадміністрацію. 18 лютого 2008-го подав у відставку. Причиною називали розбіжності з Віктором Балогою, головою Секретаріату президента.

Також Олійник був нардепом у 2002–2006 роках. Під час президентської кампанії очолював обласний виборчий штаб Віктора Ющенка на Львівщині.

— Це вже стало традицією у глави держави: призначати на посади перевірених у випробуваннях людей. Така собі нагорода за те, що після відставки не перейшов у табір опонентів, — зазначає Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Олійника призначили представником президента в парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути