середа, 02 березня 2011 05:00

Одеські жеки зобов'язали вивішувати радянські прапори

Одеська міськрада зобов'язала жеки, адміністративні та державні установи вивішувати радянський прапор на 10 квітня та 9 травня — день визволення Одеси від фашистів та День Перемоги. Автор ідеї — депутат міськради "регіонал" Геннадій Труханов, 46 років.

— Уже пару років як стяг перемоги вішають у Запоріжжі й Керчі, — каже. — Одеса теж місто-герой і має бути обвішана червоними стягами й виглядати, як і 10 квітня 1944 року — в день свого визволення.

З ініціативи Труханова сміються одесити й люди, які прочитали це повідомлення в інтернеті. Так говорить заступник директора Українського центру соціальної аналітики в Одесі Валерій Песецький, 40 років:

— У місті купа побутових проблем: залиті водою підвали, дахи, що протікають і падають, будинки розвалюються. Плюс — тарифи на комунальні послуги виросли. Давайте ще вивісимо прапори з двоголовим орлом на честь Брусиловського прориву, ще можна згадати Олімпіаду 1980-го в Москві й запустити олімпійського ведмедика. Скоро вони займуться ще однією "важливою" справою. Хочуть новий герб міста — із двоголовим орлом та зіркою героя. Можна туди ще турецький півмісяць приліпити, і всі стануть щасливі.

Це позитивне рішення, вважає нардеп-комуніст, одесит 36-річний Євген Царьков:

— У парламенті вже другий рік знаходиться документ за назвою "Прапори Перемоги". У "помаранчеві" часи він не мав шансів бути прийнятим. Тепер усе змінилося. Дуже скоро червоні прапори введуть по всій Україні.

Зараз ви читаєте новину «Одеські жеки зобов'язали вивішувати радянські прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути