пʼятниця, 05 квітня 2013 00:30

"Мститися будуть звичайні люди"

Що писали в соціальних мережах та на форумах про сніжки, що полетіли в нардепів-"регіоналок" Ірину Горіну, Юлію Льовочкіну, Ірину Бережну та радника президента Марину Ставнійчук.

Вікторія Меркульцева (Viktoriya Merkulzeva):

"Коли в груповий бійці випадково зачепили окуляри "свободівки", всі аж завили від невдоволення. А тут — навмисно, жорстоко і з величезною ненавистю цілилися в конкретну жінку!".

Євген Морін (Evgen Morin):

"Вимагаю слідчого експерименту з відтворенням обставин поки сніг не розтанув".

Андрій Максимец (Andriy Maksymets):

"Ці пані беруть хабарі так само, як і мужики, сприяють процвітанню корупції так само. По цьому немає ніякої різниці, якої вони статі. Просто потрапили під роздачу".

Dmytro Konyk, PR, стратегічні комунікації:

"Інформаційний привід щодо струсу мозку депутатки Горіної переважає інформацію щодо того, що кияни знову не матимуть змоги обирати владу в своєму місті".

Сергій Лещенко, журналіст:

"Видно, що в них летять сніжки, але вони сміються. Чи схожа Горіна на людину, в якої струс мозку? Єдина, хто міг отримати поранення цього вечора — це норка, з якої вироблена шуба Льовочкіної".

Олександр Данилюк, громадська організація "Спільна справа":

"Мститися будуть звичайні неорганізовані в жодні структури люди. Поцікавтесь у своїх бадігардерів, що вони здатні протиставити доведеному до відчаю пенсіонеру, який абсолютно спонтанно кине вам з вікна на голову цеглину".

Марія Єремєєва, (Mariya Eremeeva):

"А сніжок... сніжок виявляється пролетів повз Ірину Горіну і залишився на тротуарі в очікуванні комунальних служб".

Віталій Гайдукевич, журналіст:

"Жінка-депутат — це передусім депутат. Он в Європах слова "стать" взагалі цураються. Поступишся пані місцем у лондонському автобусі, так ще по горбу отримаєш за неповагу".

Зоя Казанжі, медіа-експерт:

"Не можна, коли звичайні жінки, не депутатки, стоять по 10 годин узимку на базарах, щоб прогодувати сім'ї. І дубнуть від холоду. І не можна, коли жінки у віці 70 років миють підлоги в офісах ночами, щоб не псувати собою "товарного" вигляду офісів. Вас бентежать переживання Ірини Горіної? Мене — ні. Ми з ними на різних планетах".

Зараз ви читаєте новину «"Мститися будуть звичайні люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути