вівторок, 19 грудня 2017 07:26

Мер-мільйонер отримав допомогу на оплату комунальних послуг

Міський голова Немирова Він­ницької області 52-річний Віктор Качур отримав 28 тис. грн на оплату житлово-комунальних послуг у 2015–2016 роках.

Із дружиною Іриною він мешкає в будинку площею 246 кв. м. Там є гараж, погріб, лазня, аль­танка. Ще володіє комплексом будівель площею 822 "квадрати".

Торік Качур отримав 124 832 грн зарплати. Задекларував $100 тис. готівки. На банківських рахунках має 200 тис. грн. У дружини мера — $120 тис., 50 тис. євро і 300 тис. грн. Ірина володіє квартирою в місті Ірпінь поблизу Києва, сімома земельними ділянками в Немирові, позашляховиком "Тойота Ленд ­Крузер".

— Не лише мені нарахували субсидію, а й всьому керівництву району. Виходить, держава фінансує тих, хто міг би обійтися без допомоги. В тому числі і я. Все законно, але систему нарахувань слід переглянути, — каже Віктор Качур. — Я відмовився від субсидії.

Зараз ви читаєте новину «Мер-мільйонер отримав допомогу на оплату комунальних послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути