вівторок, 27 квітня 2010 04:16

Ляшко хоче зіпсувати повітря Литвину

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
  Нардеп від блоку НУ-НС Геннадій Москаль на погоджувальній раді у понеділок читає своє інтерв’ю в журналі під назвою ”Опозиція в білих тапочках”
Нардеп від блоку НУ-НС Геннадій Москаль на погоджувальній раді у понеділок читає своє інтерв’ю в журналі під назвою ”Опозиція в білих тапочках”

— Це "харківський пакт". Від нього не тільки газом чути, він ще й смаженим тхне", — говорить киянин 41-річний Владислав Синяговський. Він у понеділок біля парламентських комітетів роздає листівки депутатам. Суне в руки "регіоналу" 56-річному Михайлу Чечетову аркуш з угодою між Україною та Росією про перебування російського Чорноморського флоту в Криму.

— Что за херню вы мне даете? — обурюється Чечетов.

Синяговський дає йому ще кораблик з аркуша з текстом статті з Конституції, де написано, що на території України не допускається розташування іноземних військових баз. Той морщиться і йде на погоджувальну раду.

— Надійшла угода по Чорноморському флоту на ратифікацію. Вона направлена на розгляд профільних комітетів, — каже голова Верховної Ради Володимир Литвин, 53 роки, витягує з кишені носову хустинку і голосно сякається.

— Ми проти розгляду питання по Чорноморському флоту. Цей тиждень можна спокійно присвятити бюджету, — каже лідер фракції БЮТ 53-річний Іван Кириленко.

— Мы будем настаивать, чтобы завтра рассматривался проект ратификации, — включає мікрофон лідер фракції "Регіонів" Олександр Єфремов, 55 років.

— Ганьба! Це зрада національних інтересів, — кричить із місця "бютівець" Олег Ляшко, 37 років.

— Це питання в будь-якому випадку буде завтра розглядатися, — червоніє Литвин.

— Ви розтягуєте Україну, Володимире Михайловичу! Це зрада! Ви дієте, як бандит, а не як голова Верховної Ради! — закидає спікеру Ляшко.

Литвин хапається за голову. Кладе руку на серце.

— Измена — это когда Тимошенко выписала сама себе поручение, поставила печать, поехала в Москву и чистые листки отдала руководству другой страны, — каже в мікрофон Єфремов.

Журналістам припиняють трансляцію із засідання. Ще 15 хв. чути крики і стукіт.

— Домовилися продовжити завтра крик у сесійній залі, — повідомляє Литвин і йде. Ляшко каже йому вслід:

— Оренда Чорноморського флоту ще додатково на 25 років — це те саме, щоб я попросив вас здати мені куточок у вашій квартирі на такий же час. Я би там чхав, псував повітря, а на день Росії співав би російські патріотичні пісні. От чи будете ви мене 25 років терпіти там?

Зараз ви читаєте новину «Ляшко хоче зіпсувати повітря Литвину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути