четвер, 15 березня 2007 17:17

Луценкові заборонили рекламуватися в Харкові

Районний суд Харкова заборонив 42-річному лідерові громадського руху "Народна самооборона" Юрієві Луценку рекламуватися та агітувати в місті. Це рішення суд ухвалив напередодні приїзду екс-міністра внутрішніх справ. Сьогодні увечері він має провести в Харкові мітинг. Це 16-та область, у якій Луценко зустрінеться з виборцями.

— Таке рішення свідчить про панічний тваринний страх перед приїздом Луценка до Харкова, — говорить один із лідерів "Народної самооборони" Тарас Стецьків, 42 роки. — Це показує, що в нас є куплені суди. Як можна заборонити підготовку до мітингу, не заборонивши самого мітингу? — дивується він.

Говорить, що "Народна самооборона" буде рекламуватися й надалі. Адже організація проводить мітинги мирно.

— Я переконаний, що заборона агітувати, скандал з нібито ізраїльським паспортом Луценка — це спланована акція антикризової коаліції, — веде далі Стецьків. — Але тим самим вони виставляють себе на посміховище не тільки перед українським народом, а й перед усім світом. Якщо вони продовжуватимуть так діяти, то їх кінець буде дуже швидким.

Чотири дні тому Харківський міськвиконком звернувся до Дзержинського районного суду з позовом щодо проведення в Харкові 16 березня масових заходів на площі Свободи. Суд задовольнив його частково, а саме — заборонив підготовку до мітингу й розміщення реклами та агітації "Народної самооборони".

"ГПУ" намагалася з"ясувати причини такої заборони. У Дзержинському районному суді коментувати їх відмовилися. Також ухиляються від пояснень і в міськвиконкомі.

Зараз ви читаєте новину «Луценкові заборонили рекламуватися в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути