вівторок, 03 липня 2012 06:30

Луценко розповів про поцілунки судді

У столичному Печерському райсуді в понеділок продовжили розглядати кримінальну справу екс-міністра Юрія Луценка. Його звинувачують у погодженні незаконного стеження під час розслідування справи про отруєння екс-президента Віктора Ющенка. Минуло 555 днів, як екс-міністр перебуває за ґратами.

За 2 год. суддя Анна Медушевська допитує дев'ятого свідка — співробітника Служби безпеки Сергія Батракова.

— Матеріали справи мені невідомі, — каже він. — Я не допитувався по цій справі й нічого не можу сказати. Про цю справу я дізнався з преси. Я допитувався за фактом отруєння державного діяча Віктора Ющенка.

— Фарс під виглядом виклику свідка по іншій кримінальній справі до цього суду для формування об'єктивного суду в Україні на цьому можна припинити, — каже 47-річний Юрій Луценко.

Інші п'ятеро свідків на суд не з'явилися. Їхні свідчення суддя зачитувала.

— Людина, до якої я повинен звертатися, на минулому суді засудила мене не допитавши кожного третього свідка, — каже судді на це Луценко. Встає з лави. Його обличчя розпашіле. — І коли їй це зійшло з рук, коли їй нормально сидиться, добре спиться і класно цілується, вона вирішила не допитати половину свідків. Із 15 заявлених вісім викликати не потрібно?

Суддя оголошує перерву на 10 хв. Потім півгодини зачитує протоколи допиту свідків. Знову йде на 10 хв до нарадчої кімнати. Оголошує рішення: доручити Генпрокуратурі встановити місцезнаходження чотирьох свідків і забезпечити їхню явку на наступне судове засідання 7 липня.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів про поцілунки судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути