Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2009 18:27

Луценко розказав анекдот про п"ять літер

Автор: фото: Сергій Масевич
  Народний депутат від блоку ”Наша Україна — Народна самооборона” Юрій Стець (ліворуч) у формі солдата Української повстанської армії та міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в костюмі гетьмана перед виступом їхнього вертепу в Івано-Франківську
Народний депутат від блоку ”Наша Україна — Народна самооборона” Юрій Стець (ліворуч) у формі солдата Української повстанської армії та міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в костюмі гетьмана перед виступом їхнього вертепу в Івано-Франківську

Третій рік поспіль під кінець Різдвяних свят міністр внутрішніх справ  Юрій Луценко, 44 роки, приїздить до Івано-Франківська колядувати. Традиційно для вертепу наряджається гетьманом.

У суботу відвідини Івано-Франківська Луценко розпочав із вручення нагород працівникам тамтешньої міліції. Крізь натовп до міністра пробиваються літні жінки. Їм заважає "живий ланцюг" правоохоронців. Деякі намагаються його прорвати. Луценко сміється, цілує їх. Каже жінкам, що покарає всіх злочинців. Потім дає прес-конференцію у міській ратуші.

— Із президентом у мене складні стосунки. Чисто по-людськи не розділяю його поглядів, проте за жодних випадків не погоджуся на його імпічмент. Схиляюся до політики прем"єра. Зараз у неї важкий час, — пояснює міністр. — На Новий рік я подзвонив Тимошенко. У неї був сумний голос — тоді якраз ситуація з газом була напружена. Я їй розповів анекдот. Шукає Герда Кая під Новий рік. Нарешті потрапила до замку Снігової Королеви. Дивиться, а брат кубиками грається. Герда до нього, каже: "Тікаймо, поки зла Королева нас не упіймала!" А Кай відповідає : "Не можу, Гердо. Маю кубики льодяні й на них букви "С", "Р", "А", "К", "А". І мені з цього Королева наказала скласти слово "щастя". Прем"єрка довго сміялася.

Набагато цікавіше прийти й подивитися на театр політиків

Міністр каже, перед вильотом Юлії Тимошенко до Москви ходив бажати їй щасливої дороги і гарних перемовин з російським прем"єром Путіним.

— Коли зайшов у літак, Юлія Володимирівна була надто бліда, переживала через переговори, — розказує Луценко.

На святкову сцену Юрій Луценко в образі гетьмана вийшов із народним депутатом він НУ-НС Олесем Донієм, 38 років, народним артистом Богданом Бенюком, 51 рік, актором Євгеном Нищуком, 35 років. Сценарій цього року зачепив тему кризи й газового протистояння. Злого царя Ірода зіграв журналіст Мустафа Найєм. Він уособлював російського чиновника, який перекриває Україні газ. Артисти забувають слова, підглядають у папірці. На їхній виступ прийшло подивитися майже 3 тис. людей.

— Відбулося певне збочення: народ мало цікавлять театральні колективи, їм набагато цікавіше прийти й подивитися на театр політиків, — міркує режисер третього Всеукраїнського фестивалю "Карпатія" Сергій Архипчук, 48 років. — Але це добре, так люди трохи забувають про кризу й газову напругу.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розказав анекдот про п"ять літер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути