вівторок, 20 червня 2017 00:25

Лещенко влаштував відпустку в Барселоні серед робочого тижня

"Замість роботи у Верховній Раді народний депутат Сергій Лещенко з нареченою Анастасією Топольською полетів до Барселони", — пише видання "Букви" 14 червня.

15 червня нардеп 36-річний Сергій Лещенко не прийшов на слухання в парламентському комітеті із запобігання та протидії корупції. Там він — голова підкомітету з міжнародної співпраці та імплементації антикорупційного законодавства.

Видання виклало фото депутата із нареченою діджеєм 30-річною Анастасією Топольською у рейсовому літаку до Барселони, що в Іспанії. Їх сфотографували пасажири. Жінка опублікувала в соцмережі знімки з відпочинку. З 12 по 16 червня народні депутати повинні працювати в комітетах Верховної Ради, комісіях і фракціях.

У Барселоні пара зупинилася в 4-зірковому готелі "Рум Мейт Герард" у центрі міста. Проживання у двомісному номері "стандарт" зі сніданком коштує від 6 тис. грн за добу. У номері "люкс" — від 10 тис. грн.

"Подзвонили в готель. Нам підтвердили — пара справді там проживає. Номер заброньований і оформлений на Анастасію Топольську", — пишуть у виданні "Букви".

Зараз ви читаєте новину «Лещенко влаштував відпустку в Барселоні серед робочого тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути