Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2011 04:30

Кучмі принесли мішечок сухарів

У середу вранці до Головного слідчого управління Генпрокуратури підходить працівник Академії наук Андрій Агапов, 49 років. Дістає ватман із написом: "Л.Д. Кучма — лучший президент Украины".

— Я здесь, чтобы поддержать Кучму, — говорить. — Когда он пришел к власти, моя зарплата в академии составляла 6 долларов в месяц. Через полгода я стал получать 40 долларов. Сколько Кучма был при власти, столько было развитие.

Під'їжджає чорний "мерседес" екс-президента Леоніда Кучми. Він приїхав на допит у справі вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе. Його супроводжують четверо охоронців.

Колишній глава держави зупиняється біля журналістів. Каже, що не відмовлятиметься від очної ставки з колишнім охоронцем Миколою Мельниченком. Повз проїжджає червоний "мерседес", сигналить.

— Бандитам тюрми! — кричить із машини учасник податкового Майдану 31-річний Сергій Мельниченко. — Закон один для всіх!

До преси підходить Микола Мельниченко, 44 роки.

— Сьогодні день янгола Павла, — всміхається. — Я згадав Павла Івановича Лазаренка. Мені дуже би хотілося, щоб відбулась очна ставка Леоніда Даниловича та Павла Івановича. Це дуже допомогло б Україні повернути десятки мільярдів украдених доларів.

За спиною Мельниченка депутат міськради Василівки Запорізької області 54-річний Анатолій Шевченко розвішує на паркані плакати: "Микола Мельниченко — герой України", "Л.Кучму, В.Литвина, О.Пукача та інших "орлів" — до суду!". Між ними кріпить мішечок сухарів Мелітопольського хлібокомбінату.

До преси виходить адвокат Ігор Фомін, який мав бути серед захисників Кучми. Говорить, що його усунули від справи, бо він захищав генерала Олексія Пукача, який стежив за Ґонґадзе.

Зараз ви читаєте новину «Кучмі принесли мішечок сухарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути