Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2008 17:45

Кріль розповів про боротьбу між Тимошенко і Януковичем за прихильність Кремля

— Найближчим часом фракції Компартії та Партії регіонів ініціюватимуть у Верховній Раді питання імпічменту президента, — заявив 47-річний лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль під час учорашньої прес-конференції.

Він вважає, що це вказівка з Москви і партії її виконуватимуть. Нібито вони вже розробили відповідний законопроект. Додає, що в цій ситуації багато залежатиме від позиції Блоку Юлії Тимошенко.

Перед прес-конференцією журналістам роздають тези виступу Кріля на трьох аркушах. Заходячи, він мовчки сідає за стіл. Не вітається. Каже, що нова політична осінь в Україні буде гарячою. Переходить до подій на Кавказі.

— Україна знаходиться в епіцентрі боротьби між світовими наддержавами за перерозподіл сфер впливу на інші території, — розповідає лідер партії "ЄС".

Не підводячи очей, прочитує розданий журналістам текст.

— Бо в конфлікті на Кавказі брав участь Чорноморський флот, який базується в Україні. А також тому, що ми знаходимося в сфері геополітичних інтересів як Росії, так і США, і Європи, — продовжує Кріль.

Говорить, що прем"єрка Юлія Тимошенко та лідер опозиції Віктор Янукович вже почали боротьбу за підтримку Росії на наступних президентських виборах.

— Не має значення, хто з них переможе в цій боротьбі за прихильність Кремля. Він все одно програє на президентських виборах, — підсумовує Кріль.

Зараз ви читаєте новину «Кріль розповів про боротьбу між Тимошенко і Януковичем за прихильність Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути