вівторок, 09 листопада 2010 06:17

Комуніст може стати мером Луганська

Луганський окружний адмінсуд заборонив оприлюднювати результати виборів голови обласного центру. Позов подав один з кандидатів у мери, нардеп-комуніст 42-річний Спірідон Кілінкаров. Він програв "регіоналу" Сергієві Кравченку з розривом у 21 голос, згідно з протоколом виборчої комісії. Після перерахунку з'ясували, що Кілінкаров отримав на 44 голоси більше.

— На користь Кравченка сфальшували 500 голосів, які були за мене, — говорить Кілінкаров. — Їх просто украли.

34-річний Олександр Черненко, голова Комітету виборців, вважає, що "регіонали" подадуть апеляцію на рішення адмінсуду і мером стане їхній кандидат.

Партія регіонів не дозволить провести перевибори мера, припускає 44-річний Віталій Бала, директор Агентства моделювання ситуацій:

— Вони вважають своїми Донецьку і Луганську області. Але треба розуміти, що більше як п'ять років тому це був простір Комуністичної партії. Через невиконання обіцянок "регіоналів" люди, які їх підтримували, на цих виборах голосували за комуніста. Частина з них взагалі не прийшла на дільниці. Якщо наважаться на перерахунок, то в Партії регіонів полетить дуже багато голів. Починаючи з голови фракції Олександра Єфремова. Саме він відповідав за Луганську область.

Станом на 15.30 8 листопада Луганська міська ТВК не отримала рішення суду про внесення змін у підсумковий протокол, де лідирує комуніст Кілінкаров.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст може стати мером Луганська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути